Parvekekalusteet, loggii, terassilla.

Parvekekalusteet , loggii, terassilla.

Oikealla hallinnolla on suuri merkitys – "laitteet" – pienet parvekkeet tai loggiat ja suuremmat terassit. Parvekkeella mukava oleskelu vaatii korkeimmalla tasolla olevat laitteet yksinkertaisilla keinoilla. Huonekalujen on täytettävä pienen alueen sanomat ehdot: pikemminkin puutarhakalusteet, esimerkiksi.. paju, taitettu ja erityisesti valmistettu, kevyt, pysyvästi, toimiva.

Jotkut parvekkeiden käyttäjät, joissa on avoimia kaiteita, haluavat eristää itsensä vapaa-ajan elämän näkemyksestä, he tekevät kannet. Ne ovat myös käytännöllinen suoja tuulelta ja pölyltä. Muoviset aallotetut levyt sopivat parhaiten tähän tarkoitukseen, muovikelmu, vahva kangas, ripustetut paarit. Parvekekotelon väritahran ei pitäisi häiritä aggressiivisesti julkisivun järjestystä. Folio- ja muovilevyistä valmistetut seulat kestävät sääolosuhteita eivätkä tarvitse purkamista talvikaudella.

Kangasverho on sidottu kaiteen rakenteeseen. Kiinnityskaapelit ovat kietoutuneet toisiinsa reikiin, jotka on kiinnitetty metallisilmukoilla, kiristetty kannen kaksinkertaisesti ommeltuihin reunoihin. Tämän tyyppinen suoja on suojattava pitkäaikaiselta altistumiselta vedelle, ottamalla ne pois ennen kosteaa syksy- / talvijaksoa.

Voit myös ripustaa paarit kaiteelle, valmistettu säleistä tehdystä kehyksestä, molemmin puolin nahka tai ohut öljykangas tai päällystetty värittömällä lakalla kyllästetyllä vanerilla.

Yksinkertaisimmat huonekalut ovat pöydät, jakkarat ja hyllyt. Pöydät voidaan ripustaa kaiteelle tai seisomaan. Ripustettava pöytä voidaan valmistaa lastulevystä 12-18 mm, päällystetty laminaatilla tai maalattu lakalla tai öljymaalilla. Ripustimet on valmistettu tasaisesta tangosta 4×30 mm ja kiinnitetään ruuveilla levyyn tai kannattimeen. Reunat voidaan viimeistellä paksulla vanerinauhalla 5 mm, leveämpi kuin laatan paksuus ainakin 5 mm; tämä estää lasien liukastumisen. Ripustimen pää tulisi säätää kaiteen muotoon. Pöydän metalliosa (ripustimet) suojaa korroosiolta maalaamalla nitro-lakalla väreillä, jotka sopivat kaiteeseen ja pöytälevyyn.

Pöytä mänty- tai lastulevystä puumaisella viilulla, maalattu värillisellä nitrolakalla tai öljymaalilla näkyy kuvassa.

Sateenvarjon alla oleva oleskelutilan pöytä on valmistettu lastulevystä ja mäntypuusta. Sateenvarjotangon reiät on porattava tarkkaan sen halkaisijan tarkistamisen jälkeen; sen tulisi olla hieman suurempi kuin tangon halkaisija.

Istumiseen – aurinkotuolien vieressä – parasta antaa uloste. Tällainen jakkara, valmistettu mänty- tai lastulevystä puumaisella viilulla, siinä on sieniistuin, joka on peitetty vahvalla liinavaatteella, liitetty pohjaan pyöreillä tapilla, jotka on valmistettu kovasta puusta (tammi-) puu. Levyä käytettäessä maalaa sen pinta värillisellä nitrolakalla tai öljymaalilla.

Epätavallinen aurinkotuoli, näkyy kuvassa, voidaan tehdä itse: kolme puukehystä, kytketty saranoihin, ne on peitetty vahvalla purjekangalla tai pellavalla, lepotuoli. Kaksi liikutettavaa jalkaa yhdistää metallitapit runkoon (rautatangosta). Samantyyppiset tapit yhdistävät jalkatukikehyksen istuinkehikkoon.