PARVETIN KEHITTÄMINEN, LOGGII, TERASSI

PARVETIN KEHITTÄMINEN, LOGGII, TERASSI.

parveke, loggia, terassilla voit päästä pois suljetusta huoneistosta, ne avaavat laajan tilan, voit tarkkailla katua, kosketus viheralueisiin, aurinko.

Parvekkeen ja loggian haittana on kuitenkin ilmavuus, joka rajoittaa niiden täyttä käytettävyyttä. Ilmakehämuutokset ovat erityisen hankalia – tuuli, sade tai liikaa aurinkoa – jotka estävät parvekkeen tai loggian kehittymisen pysyvillä huonekaluilla (vaikka loggialle on olemassa joitain vaihtoehtoja pysyvien huonekaluelementtien järjestämiseksi). Nämä ilmakehän ärsytykset eivät kuitenkaan saisi estää asukkaiden arkkitehti- ja puutarhakeksintöä asunnon tämän osan järjestämisessä..

Vihreällä ja kukilla varustettu parveke ei ole vain pieni puutarha, mutta myös lepopaikka. Sen muoto, väri ja muotoilu täydentävät ja rikastuttavat rakennusten usein surullisia julkisivuja, korostaa kadun esteettistä ulkonäköä. Mutta kuinka usein parvekkeet - sen sijaan, että hukkuvat vehreään ja kukkaan, rikastettu värikkäillä markiiseilla ja kiipeilevän kasvillisuuden tuilla - ne ovat puutavarahuoneita, tarpeettomat varastot, asiat poistettiin huoneistosta.

Parvekkeeseen verrattuna loggia, mikä on kuin upotettu parveke, se antaa mahdollisuuden hävittää suurempi alue, ja sivuseinät eivät suojaa vain tuulelta, mutta ne luovat paremmat olosuhteet kasvien viljelylle ja viihtyisten istumakulmien järjestämiselle. Loggian sivuseiniin voit asentaa koukut kukka-astioiden ripustamiseen, puiset ritilät kiipeilykasveille, asenna valaistus. Useat astiat, jotka on järjestetty useille tasoille, antavat sinun kasvattaa persiljaa ja ruohosipulia.

Sinun on ajateltava parvekkeen ja loggian järjestelyä talvella, ja viimeistään alkukeväästä – kaikkien laitteiden valmistelu. Markkinamme ei kykene täyttämään kaikkia asiakkaiden vaatimuksia, ei pelkästään suurten ja raskaiden asuntokalusteiden suhteen, mutta myös pieniä, täydentävä. Paljon unelmia pienten asioiden kehittämisestä, kuin hylly, konsoli, väriruutu, seistä kukkaruukkuja, romahtaa markkinoiden toimintapuutteiden vuoksi. Tapa päästä eroon ongelmista on DIY; iskulause "Ludwik… vasaralle ”on ainoa mahdollisuus toteuttaa omat unelmasi, pienin "Babylonin riippuva puutarha".

Parvekkeen tai loggian järjestämisen ensimmäisen vaiheen tulisi olla kaiteen puhdistaminen ja maalaus. Koko rakennuksen esteettisyys mielessä värivalinnasta tulee sopia naapureiden kanssa, luopuessaan kaikenlaisesta kirjoitusvirheestä – nauhat, pisteitä ja "Picasso" -kuvioita.

Maalattujen kaiteiden ja parvekelevyn puhdistamisen jälkeen, täyttämällä aukot sementillä, laatikot kiinnitetään, ristikot ja tuet ja sijoittavat astiat. Perinteisiä puisia kukkalaatikoita käytetään suuremmilla parvekkeilla ja loggioilla, peltilevyä tai muita kaupallisesti saatavia muoviastioita. Metalli- ja muovilaatikoita tulisi pikemminkin välttää, koska ne lämpenevät helposti auringosta, mikä kuivaa nopeasti maaperän ja vaikuttaa haitallisesti kasvien kasvillisuuteen.

Puiset laatikot voi tehdä DIY-harrastaja; yleisimpiä ovat laatikot, joiden mitat ovat 100-120 cm pitkä, 25 cm leveä ja 18-25 cm syvä. Pitkiä laatikoita käytetään pienemmillä parvekkeilla 75-100 cm, leveys 20-25 cm, ja syvyys 18-20 cm. Paksut mänty- tai kuusilaudat sopivat parhaiten laatikoihin 2-2,5 cm. Laatikoiden pohjassa on porattava muutama (2-4) reikiä halkaisijaltaan 1 cm, joita käytetään ylimääräisen veden tyhjentämiseen.

Laatikot voidaan kiinnittää kaiteen ulkopuolelle pidikkeisiin, jotka on hitsattu sen ylempään tai alempaan kehykseen tai sijoittaa parvekelevyyn kaiteen sisäpuolelle. Jos ei ole pysyvästi hitsattuja korvakkeita, voidaan käyttää sopivasti tasaisesta tangosta muotoiltuja kahvoja, laittaa kaide. Nauhat tulee naulata laudalle asetettujen laatikoiden pohjaan estämään laatikoiden mätäneminen. Laatikoiden ulkopinnat tulee maalata öljymaalilla rakennuksen julkisivun ja vierekkäisten parvekkeiden laatikkojen värin kanssa harmonisoidulla värillä. Paras muovivaikutus saavutetaan laatikoilla, joissa on puun luonnollinen väri, piirretty värittömällä lakalla. Sisäseinät tulisi kyllästää, mieluiten polttamalla bensiinipolttimella, tai vuori laatikot folioilla.