Kasvien valinta parvekkeille, loggiat ja terassit

Kasvien valinta parvekkeille, loggiat ja terassit.

Harkitse paikkaa, kun valitset kasveja parvekkeen istuttamiseksi, missä ne istutetaan, ja niiden korkeus. Edessä laatikot, sijaitsee parvekkeen pitkällä puolella, keskikorkeat kasvit tulisi istuttaa, maksimi 25-30 cm. Tämä pätee erityisesti parvekekaiteelle ripustettujen laatikoiden kasveihin, joka tulisi istuttaa alhaalta haarautuvilla kasveilla; tällä tavoin vältetään varsien pieni koristeellinen näkymä.

Kasvien valinta riippuu suurelta osin parvekkeen auringonvalon sijainnista ja määrästä.

Sinun on ennustettava ja suunniteltava kasvien valinta, parvekkeen tai loggian kukkimiseksi aikaisin keväästä myöhään syksyyn; tämä voidaan saavuttaa istuttamalla jatkuvasti kukkivia tai kausikasveja, ts.. kukkii alkukeväällä, kesällä ja syksyllä.

Taimet istutetaan astioihin parvekkeille (flance) tai kylvää siemeniä suoraan maaperään. Myös monivuotisia kasveja käytetään – yrttejä, joka talven jälkeen maassa, suojattu kylmältä kevyellä kannella, he palaavat kasvillisuuteen keväällä, kukoistaa koko loistossaan kesällä.

Vaikka parvekkeiden ja loggioiden sijoittamista rakennuksen pohjoispuolelle vältetään, tämä on joskus tilanne. Tällaiseen sijaintiin voidaan suositella unohtumattomia. Ne kukkivat huhtikuussa ja koristavat parveketta toukokuun puoliväliin saakka. Forget-me-nots ovat kaksivuotisia kasveja; heinä-elokuussa kylvetyt ne kukkivat seuraavan vuoden keväällä.

Toukokuun toisella puoliskolla mukulat ja laatikot voidaan istuttaa mukulabegonialla, monikukkainen, kauniista, suuret punaiset kukat, violetti tai vaalea koralli. Tämä erittäin koristeellinen kasvi on herkkä voimakkaalle tuulelle ja sadevesille ylemmän kerroksen parvekkeilta.. Paras tapa koristella loggioiden ja parvekkeiden varjostettuja fragmentteja on istuttaa muratti tai periwinkle.

Yhteinen muratti muodostaa pienikokoisen vehreän kasan, ja pitkät versot leviävät yleensä laatikon sivuille, luoda mielenkiintoinen sisustus parvekkeelle.

Barwinek, vihreät lehdet myös talvella, rikastuttaa siniviolettikukilla keväällä. Monivuotinen kasvi, se voi pysyä laatikossa muutaman vuoden. Kuten muratti, peitä se lehdillä ja hiekalla tai turpeella talvella. Periwinkle-taimia voidaan kasvattaa asunnossa ilman suurempia ongelmia. Riittää, että oksat leikataan pieniksi osiksi kahdella lehdellä ja istutetaan ruukuihin tai laatikoihin, joissa on turvetta ja hiekkaa 1:1; jonkin ajan kuluttua, kun ne juurtuvat, ne voidaan siirtää parvekerasioihin keväästä kesän puoliväliin. Ei paljon, siellä on kasvi, jotka kestävät olosuhteita varjostetuilla parvekkeilla, on syytä hoitaa ja huolehtia näistäkin, joissa ei ole värikkäitä kukkia.

Parvekkeet itäpuolella näyttävät täysin erilaisilta, Kaakko, etelään, lounaaseen ja länteen. Näille alueille on paljon helpompaa valita kasveja, ja viljellyt lajit kukkivat keväällä, kesällä ja syksyllä.