Kleine hond naar huis

hond4Kleine honden zijn hier, net als katten, zeer kieskeurig. Ze moeten extreem calorierijk voedsel hebben, De 60 proc. voedzamer dan dat voor hun grote broers. U moet ook de vorm en grootte van voedsel aanpassen aan kleine monden. Minipsa karmimy 2-3 keer per dag, er vooral voor zorgen, om de voedingsstoffen in de juiste verhoudingen te geven. Het is het beste om een ​​kant-en-klaar exemplaar te gebruiken (droog en nat) eten, die goed is uitgebalanceerd voor de behoeften van een klein organisme.

Door de jaren heen, wanneer de honden minder mobiel worden, u moet uw dieet veranderen in een licht verteerbaar dieet, maar met hoogwaardige eiwitten. Eiwit houdt de spieren in goede conditie.

Mooi, omdat het schoon is
Vanwege hun lengte worden kleine honden bijzonder blootgesteld aan stof, bruid, chemische bestanddelen, micro-organismen. Het is vooral lastig in de herfst en winter. Je moet er dus voor zorgen dat de poten schoon blijven, haar-, evenals de ogen!

Bolognese

Vrolijk, leuk, levende hond, begiftigd met slimheid en grote intelligentie. Het is niet luidruchtig, maar zeer waakzaam. Honden van dit ras waren de favorieten van de Medici-prinsen, en ook Tsarina Catherine, Keizerin Maria Theresa, Madame de Pompadour.

Chihuahua
De kleinste hond ter wereld was waarschijnlijk bekend bij de Azteken. Vriendelijk, bereid te strelen, leert gemakkelijk, alert.

Chinese kuifhond
Het was bekend in China in de 13e eeuw. Vrolijk, intelligent, heeft veel genegenheid nodig. Hij vertrouwt vreemden niet. Geschikt voor mensen met een allergie.

Yorkshire terriër
Aanvankelijk werden ze gebruikt om ratten te bestrijden in de gangen van de Yorkshire Coal Mine. York is een echte leeuw in een miniatuurlichaam. Een geweldige wachter, moedig. Hij vertrouwt alleen jou, geeft er de voorkeur aan erg terughoudend te zijn tegenover vreemden.