Hoe kom je van spintmijten af??

een klein gaatjeNa roślinie pojawiły się małe pajączki i pajęczyny na spodniej stronie pożółkłych liści. Czy to są przędziorki? Jak je zwalczyć

Z opisu wynika, że to rzeczywiście są przędziorki. Ich rozwojowi sprzyja wysuszone i ogrzane kaloryferami powietrze. De meest effectieve manier om insecten te verwijderen, door ze 10 minuten koud te douchen. De waterstroom moet naar de onderkant van de bladeren worden geleid (van onder tot boven). Om de grond niet uit te spoelen, je kunt de pot omwikkelen met een foliezak. De behandeling moet na een week worden herhaald. Als u thuis geen kleine kinderen en huisdieren heeft, en de ongedierte plant staat niet in de slaapkamer, het kan twee keer zijn – in de ruimte 7-10 dagen – water 0,1 proc. Beslissende oplossing 2,5 EC.