Djungarian hamster

hamsterDjungarian hamster, leven in natuurlijke omstandigheden, verandert de kleur van zijn vacht afhankelijk van het seizoen. Als hij altijd op kamertemperatuur wordt gehouden, heeft hij altijd een grijze vacht met een zwarte streep op de rug. De lengte is niet groter dan 10 cm, maar de Djungaarse hamster is, ondanks zijn kleine formaat, een dier met karakter en het is moeilijk hem te overtuigen om iets tegen zijn wil te doen.

Bovendien kunnen hamsters heel verschillend van aard zijn, omdat elk individu een individualist is. Maar hun behoeften zijn vergelijkbaar: in een kooi bekleed met hooi of zaagsel, moeten we een waterfles plaatsen, een kom voor eten, een slaaphuisje en speelgoed, bijv.. haspel. Naast het kant-en-klare voer kunnen we de hamster worteltjes geven, komkommers, appels, zonnebloemzaden, boekweit, en zelfs een beetje vleeswaren. Een deel van het voedsel zal zeker als reserve worden bewaard, daarom moet de kooi regelmatig worden schoongemaakt, zodat er geen rottende resten in zitten. We betalen ongeveer. 7 PLN.