Tulpen en narcissen In tegenstelling tot grijsheid, lentesamenstellingen

tulipanMoeilijk te geloven, dat het buiten kouder en kouder wordt, als je thuis een tuin hebt, waarin alles bloeit als in de volle lente! Krokussen, viooltjes, tulpen, klokken en voorverkiezingen – de mooiste planten van het seizoen, kan worden gekocht bij tuinwinkels, maar de echte uitdaging is om ze thuis te laten bloeien. Maar laten we niet vergeten, dat duurt ongeveer. 3 maanden.

Plant bollen in compostgrond vermengd met graszoden en zand op deze diepte, zodat hun toppen een beetje uitsteken.

Verplant dan pas tulpen en narcissen in zo'n bak, hoe hun bloemknoppen zich zullen ontwikkelen. Daarvoor echter door 2-3 maanden na de landing houden we ze in het donker (bijv.. in de kelder of bedekt met karton), water geven 2,3 keer per week.

Goed werk:
Bij het kopen van bollen in de winkel, laten we een keuze maken. Laten we het vragen, of ze zijn voorbereid, en kies alleen de goede, bedekt met gezond, onbeschadigde weegschaal. Zet de potten na het planten van de bollen in een lage temperatuur ruimte (OK. 5 0 C). Als de planten iets volwassen zijn geworden, laten we ze op een temperatuur van ca.. 12 – 15 ° C, en net voor de bloei – in een ruimte met een temperatuur van ca.. 20 ° C.