Mijn hond getuigt tegen mij

taarten 2Wielu właścicieli zwierząt, a w szczególności psów, egoïstisch redeneren. Ze denken, dat de hele wereld zich aan hen zou moeten onderwerpen, en hun huisdieren mogen alles doen. En deze wereld is in deze verdeeld, wat dieren leuk vinden, deze, die hen vrezen en, helaas, tegen hen, wat ze niet leuk vinden. De basis van samenleven met mensen is het respecteren van de gevoelens van anderen, tolerantie en respect voor sociale normen.

Bij het besluit om een ​​hond te kopen, we moeten tegelijkertijd in zijn opvoeding en leren investeren. De hond moet op onze bevelen reageren, en niet zelf onverwachte beslissingen nemen. Het mag niet agressief zijn tegen mensen en andere dieren. Maak de hele tijd lawaai (gehuil, schors), verstoring van de rust van de buren, of toon ze buitensporig uitbundig, erop springen.

Met hem wandelen, laten we voorzichtig zijn, zodat het het milieu niet vernietigt, hij zorgde niet voor de fysiologische behoeften onder de ramen van de bewoners of in de zandbak van de kinderen, hij jaagde niet op vogels en zwerfkatten. Alle beschuldigingen, vallen op een slecht opgevoede hond moet worden gericht aan de eigenaar. De hond is een zeer intelligent en leerzaam dier, maar altijd afhankelijk van de mens. Hij geeft er vorm aan en dient de volledige verantwoordelijkheid te dragen.