Opstellingen van verticale ruimtelijke composities gemaakt van hout – voor het kind om op het terras te spelen

Opstellingen van verticale ruimtelijke composities gemaakt van hout – voor het kind om op het terras te spelen, balkon of loggia.

Opstellingen van verticale ruimtelijke composities gemaakt van hout – voor het kind om op het terras te spelen, balkon of loggia:

1 – Vierkante palen van verschillende lengtes, met spiebaan aan vier zijden;

2 – Planken van verschillende lengtes met een tand en groef (er kan een grind zijn);

3 – Latten (de zogenoemde. buitenlandse veer) voor het verbinden van planken met palen; voorbeeld van "kasteel", tekening van een post, planken met een tong en een tong, buitenlandse pen, verbinding van de paal met de muren.

U kunt palen van verschillende lengtes voorbereiden om met uw kind te spelen, planken en latten, die zullen worden gebruikt om verschillende soorten kastelen en gebouwen te bouwen. Aanbevolen afmetingen: palen met een doorsnede van 5×5 cm, lengte 20-50 cm, latten met een tong en een dikke tong 10-12 mm en lengte 20-60 cm, vreemde tonglamellen met een dikte gelijk aan de breedte van de gemaakte groeven, lengte en 20-50 cm.