Bloemenladders

Bloemenladders.

Bloemenladders: 1 – De ladder wordt aan de buiten- of binnenkant van de reling ingebed in de bloemenbak en hieraan bevestigd met een draad;

De ladder getoond in Fig. 1 is gemaakt van twee dennenbomen, afmetingen 2×4 cm, die de laterale verticale structuur van de ladder vormen. Dubbelzijdig genagelde horizontale lamellen en de bovenste toppen bieden een ondersteuning voor klimplanten. Het geheel moet tegen water worden beschermd door te schilderen met witte of groene olieverf of met een kleurloze nitrovernis.. De breedte van de ladder moet worden aangepast aan de zijkant van de reling.

2 – Aan de zijwand van de loggia boven de bank met keramische bakken wordt een wandladder gehangen, bedoeld voor klimplanten (uitvoering – zoals in het voorbeeld in Fig. 1).