Een kenneltent voor een hond

Een kenneltent voor een hond.

Een kenneltent voor een hond:

1 – Verbinden van de palen met de zijkanten van de bank in het bovenaanzicht;

2 – Hoekdetails – het verbinden van de palen met de verticaal geplaatste planken;

3 – Dekkingsoverzicht.

Een kenneltent voor een hond is een ander voorstel. Het geheel bestaat uit een houten constructie, waarop het canvas strak moet worden gespannen (zeildoek) holen. Planken met de onderste opening voor wigpennen en de bovenste worden verticaal in de uitsparingen van de palen geplaatst – voor inschuifbare ronde staven. Een omslag van vijf aan elkaar genaaide canvasvierkanten wordt op de geconstrueerde structuur gespannen. Het toegangsplein van de kennel bestaat uit twee delen. Het canvas wordt onderaan met haken aan het frame bevestigd door middel van een touwtje of lintlussen.