De grond graven – Hoe te graven

De grond graven – Hoe te graven.

1. Als we niet bedreven zijn in het graven, Zeker, na de eerste werkdag zullen we pijn voelen in de armen en benen. Maar het zal elke dag beter worden.

Als we het werk niet goed doen, we kunnen de wervelkolom te zwaar belasten. Allereerst moet u de juiste tool hebben. Als we rechtop staan, Het handvat van de vork of schop moet tot aan het middel reiken. De wervelkolom mag tijdens het graven niet worden gebogen, maar de knieën.

2. Het spadeblad dient bij voorkeur haaks de grond in te worden geslagen, duwen met zijn voet.

Als het mes onder een grotere hoek wordt gehamerd, we zullen de grond op een kleinere diepte graven. Het bereiken van de beoogde diepte vereist dan dubbel werk.

Zoals bij alle gereedschappen met snijelementen, we moeten ervoor zorgen, zodat het schopblad altijd scherp is. Hierdoor snijden we de grond gemakkelijker.

Wanneer te graven – Najlepiej oczywiście wybrać słoneczny przyjemny dzień. Het is erg moeilijk om in natte grond te graven, en nog moeilijker in droog en korstig. Het is het beste om dergelijke grond een paar dagen voor het geplande graven met veel water te bevochtigen. De beste tijd om deze procedure uit te voeren is de herfst – de grond heeft dan voldoende tijd, om tot rust te komen en gestructureerd te raken voordat u in de lente zaait of plant. Zelfs in het voorjaar kunnen we lichte bodems graven, hoewel het dan de moeite waard is om ze meteen te pakken, om het verdampingsoppervlak te verminderen. Laat ons herdenken, om planten niet direct na het graven te planten. Je kunt hier het beste minimaal een maand mee wachten, dat de bezinkende grond hun wortels niet scheurt.

Vorken of een schop?

Sommige mensen graven de grond liever met een hooivork, drink spin. Een schop als hij scherp genoeg is – we kunnen de grasmat en de wortels doorsnijden. De vorken daarentegen doden minder regenwormen, het is gemakkelijker om de grond ermee te graven en onkruid te verwijderen. Als de grond rotsachtig is, we zijn gedoemd tot hooivork – met een schop zullen we in zo'n situatie niet veel doen. Laat ons herdenken, gereedschappen in verschillende maten zijn beschikbaar. Soms is het de moeite waard om te kiezen voor een schop met een kleiner blad. We zullen er waarschijnlijk langer mee werken, maar we zullen minder moe zijn.