De grond graven – loop van het werk – Bereid de site voor

De grond graven – loop van het werk.

Bereid de site voor.

1. We duiden de omtrek van het gebied aan, die we gaan graven, en verdeel het vervolgens in kleinere velden, we kunnen snel afhandelen. Dit moet rationeel worden benaderd, want graven is heel zwaar werk – mensen met een slechte gezondheid zouden het niet moeten doen zonder eerst een arts te raadplegen. Laten we geschikte handschoenen en schoenen niet vergeten. Voordat we gaan graven, het is de moeite waard om op te warmen, een tijdje licht werk doen.

2. We wieden de grond tot een afstand van ongeveer een meter van de geplande eerste groef. Als we het oppervlak graven, we verwijderen onkruid binnen een afstand van een meter van de laatste groef, enz.. Daarom graven en wieden we afwisselend, dankzij welke deze werken niet zo vervelend en vermoeiend lijken. Laat ons herdenken, om tijdens het graven rechtop te blijven. Laten we proberen onze knieën te buigen, niet de wervelkolom.

3. Het is veel gemakkelijker om dunnere stukjes aarde af te snijden. Afsnijden en dik omslaan, we worden snel moe.

4. Laten we het werk methodisch doen, geen haast. Na het omkeren van een stuk aarde, snijdt u de groef af met het schopmes, verpletterend het in kleinere brokken. Dat laatste kunnen we nog meer verpletteren, erop te tikken met de onderkant van het mes. Bij het graven verwijderen we voorzichtig alle wortels, stenen en afval, ze in aparte emmers of kruiwagens te plaatsen! We kunnen de wortels verbranden, en leg de stenen op één plek samen, om ze later te kunnen gebruiken, bijv.. bij het insluiten van berichten. Wat een onzin, zoals plastic flessen, roestige draden of gebruikte batterijen, we zullen het waarschijnlijk niet opnieuw kunnen gebruiken.

5. Het graven zal soepeler verlopen, als we de grond van de eerste uitgraving opzij zetten, om later in een kruiwagen naar het einde van het uitgegraven oppervlak te worden vervoerd. We vullen er de laatste groef mee.

6. Graven levert betere resultaten op, als we de bodem losmaken met een hooivork voordat we de groef vullen.

7. Bij het graven bemesten we de grond vaak met compost of mest. De mest kan het beste met een vork onder in de voor worden gestrooid. Een andere manier is om de meststof enkele weken voor de geplande behandeling over het oppervlak te verspreiden, en graaf het dan met aarde. Graven is een goede tijd, om de grond met grind te mengen, wat de doorlaatbaarheid zal verbeteren, of met kunstmest, die het zal verrijken met essentiële mineralen. Los materiaal mengt zich beter met aarde, wanneer we het over het oppervlak verspreiden voordat we gaan graven.

8. Gebruik een schop om meer stukjes aarde af te snijden en draai deze om, we bedekken de groef.

9. Als we het einde van het gegraven oppervlak bereiken, we gebruiken een kruiwagen om grond van de eerste uitgraving te transporteren en in de laatste voor te plaatsen.

10. Het ingegraven oppervlak moet zo vlak mogelijk zijn. Is zeer belangrijk, dat de grond bezinkt en voldoende compact wordt, voordat u er planten in plant of zaait. Tot die tijd moeten we regelmatig onkruid verwijderen, die waarschijnlijk in grote aantallen zullen verschijnen.