Berberys ottawski ‘Silver Miles’

Berberys ottawski ‘Silver Miles’
(Berberis ottawiensis Silver Miles)
Omschrijving: Hoge struik met in een boog naar beneden hangende scheuten 2,5 m wys. ik 2,5 m keer. Vertrekt naar 3 cm lengte. donkerrood met lichte verkleuring met een zilveren glans. De bloemen zijn talrijk, groot, verzameld in bungelende clusters, geel oranje. Ovaal fruit, rode verschijnen in de herfst.

Berberys ottawski ‘Superba
(Berberis ottawiensis Superba)
Omschrijving: Sterk groeiend, volledig winterhard, gebogen struik tot 2,5 m wys. ik 2,5 m keer. Bladeren rond tot ovaal, donker, rode Violet. De bloemen zijn klein, geel met een rode blos. Rood fruit, jajowate.

Berberys pośredni ‘Red Jewel
(Berberis media Red Jewel)
Omschrijving: Gedeeltelijk wintergroene struik met rechte stelen, langzaam groeiend tot 1 m wys. ik 2 m keer. Glimmend paars-rood blad, elliptisch, intens roodbruin in de herfst. Gele bloemen in mei, juni. De vrucht is klein, zwart.

Berberys Thunberga ‘AtropurpNana
(Berberis thunbergii Atropurp.Nana)
Omschrijving: Langzaam groeiend, lage struik tot 50 cm h. Roodachtig violet blad, minor. Gele bloemen. De vrucht is klein, Rood. Het gebruik van lage heggen, bodembedekker.

Berberys Thunberga ‘Atropurpurea
(Berberis thunbergii Atropurpurea)
Omschrijving: Dichte struik tot 2 m wys. Ovale bladeren, Purper, glanzend rood in de herfst. Lichtgele bloemen met een rode blos. De vrucht is langwerpig, Rood. Aanvraag voor groepsaanplant, hagen van natuurlijke habitat.