Hoe u mieren uit uw achtertuin kunt verwijderen

Een methode om mieren uit de tuin te verwijderen

Mieren kunnen in de tuin erg vervelend zijn, daarom is het de moeite waard om een ​​manier te vinden om ze kwijt te raken. Ondanks dit, dat het zeer nuttige wezens zijn, beschouwd als een model van ijver, het zijn geen welkome gasten in de tuinen. Ze zijn ook heel gemakkelijk vanuit de tuin naar huis te verplaatsen, en niemand zou graag met mieren willen leven, die graag in pakjes komen met zoete dingen. Dit is hoe je van mieren af ​​kunt komen – dood ze met hun eigen wapens.
Suiker trekt zeer snel mieren uit je tuin aan. Dus je kunt een mierenval maken, en zelfs een paar, om de meeste in één keer kwijt te raken. U hoeft alleen maar kleine gaatjes te graven, en doe er suiker of iets zoets in. De mieren zullen je meteen vinden. Als er nogal wat in het gat zitten, het enige wat je hoeft te doen is er kokend water overheen gieten (ze zullen meteen sterven) of koud water (ze zullen langzamer smelten). Is er nog een methode?
Zout kan ook worden gebruikt. Deze stof stoot mieren af ​​en doodt ze, daarom is het zelfs voldoende om zout op de mierenhoop of de mierensporen te strooien, om eruit te komen. U kunt altijd proberen om speciale insecticiden te kopen, die u onder andere kunt kopen. in bloemenwinkels. Ze zijn niet duur, maar zeker zeer effectief en zal u in staat stellen om voor eens en voor altijd van het probleem af te komen.