De juiste dadelpalm

De juiste dadelpalm

De juiste dadelpalm langdurig. In warmere klimaten wordt deze plant gekweekt vanwege zijn zoete fruit.

Het is waar dat deze palm er niet een is die gemakkelijk te kweken is, maar het heeft geweldige decoratieve eigenschappen als kamerplant. Helder geteeld, ruime plaats, het zal een effectieve decoratie zijn voor elk huis.

Het thuisland van de dadelpalm zijn de woestijngebieden van Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Als gecultiveerde plant, de dadelpalm geeft fruit, maar ook sap voor wijnproductie en vezelmatten. Het wordt ook gebruikt als bouwmateriaal. De dadelpalm is elegant blauwgroen, pierzaste liście, met vrij stijve en stekende delen. Ze groeien uit een slanke, groene stam en geven de palm een ​​karakteristieke vorm.

Onder natuurlijke omstandigheden begint het op leeftijd vruchten af ​​te werpen 4-5 jaar, het bereiken van volledige vruchtbaarheid in de leeftijd 15 lat i zachowując produktywność przez następnych 60-70. In woonomstandigheden bloeit deze palmboom echter uiterst zelden.