Orchidee

Orchidee

De orchidee is een vaste plantensoort uit de orchideeënfamilie. Het wordt beschouwd als een van de gemakkelijkste en moeilijkste planten om te kweken. Łatwych ze względu na małe wymagania dotyczące warunków uprawiania go. Om deze reden vaste gasten
in huizen en tuinen. Helaas is zijn zorg, het is moeilijker om meerdere keren te bloeien.

Zijn geboortestreek zijn de gebieden Azië - India, Filippijnen, evenals noordelijke delen van Australië. Valt op, afhankelijk van de systematiek van 17 tot zelfs 50 soorten, die verschillen in vorm en kleur van de bloem. U kunt dus roze orchideeën ontmoeten, Wit, paars, geel of crème. Hoewel er zelfs gespikkelde bloemen zijn. Orchideebladeren zijn ovaal en vlezig.

Je moet het water geven van orchideeën niet overdrijven. Ze houden van overvloedig water geven, u mag echter niet te veel of te veel van de bladeren laten weken. In de zomer is het voldoende om ze één keer per week water te geven, in de winter, zelfs eens in de twee weken. Het water mag niet te koud zijn.

Licht, welke orchideeën ze leuk vinden, moeten worden verspreid. De inwerking van licht direct op de plant kan de plant schaden, en de juiste temperatuur voor haar is aan 25 stopni w ciągu dnia. Bovendien houden orchideeën van strakke potten. Dus maak je geen zorgen, dat de planten te krap zijn en verpot moeten worden. Als hij goed wordt verzorgd, zal hij bloeien, ondanks de schijnbaar krappe omgeving.