Balkonverlichting, loggii, het terras

Balkonverlichting, loggii, het terras.

Balkonverlichting, loggii, het terras is een belangrijk onderdeel van de buitenuitrusting, het open gedeelte van het appartement. Ze zijn er klaar voor, industrieel gemaakte hanglampen, muur, staande op de vloer, opvouwbare papieren lantaarns of aantrekkelijker, DIY met hun eigen handen.

En ja, een eenvoudige prisma-vormige lantaarn is gemaakt van langere (4) en korter (8) dunne stokjes, welke – verbonden met een dun koord of draad – vormen een lantaarnconstructie. Aan de verticale stokjes moeten stroken wit of gekleurd canvas worden bevestigd, zijde of folie. Het textielmateriaal wordt met lijm aan de stokjes bevestigd of zorgvuldig omzoomd. Om een ​​strak oppervlak te krijgen, het canvas met water bevochtigen voordat u het bevestigt. De folie wordt vastgelijmd. Een dubbele laag van het sluitermateriaal verbergt de lamp beter.

De kubusvormige lantaarn is gemaakt van een gelaste constructie van ijzeren staven met een doorsnede 3-6 mm, die zijn vastgebonden met linten, met een lint of raffia. Je kunt ook een canvas hoes over de structuur trekken, die wordt verkregen door een rechthoek van linnen te naaien die gelijk is aan vier vierkanten aan één kant.