Balkonmeubilair, loggii, het terras.

Balkonmeubilair , loggii, het terras.

Passend beheer is van groot belang – "apparatuur" – kleine balkons of loggia's en grotere terrassen. Om comfortabel op het balkon te zijn, is op eenvoudige wijze apparatuur van de hoogste standaard vereist. Het type meubel moet voldoen aan de voorwaarden die worden opgelegd door de kleine oppervlakte: eerder tuinmeubelen, bijv.. rieten, gevouwen en speciaal gemaakt, licht, permanent, functioneel.

Sommige gebruikers van balkons met opengewerkte leuningen, zich willen isoleren van het inzicht in hun recreatief leven, ze maken hoezen. Ze zijn ook praktische bescherming tegen wind en stof. Hiervoor zijn kunststof golfplaten het meest geschikt, vershoudfolie, sterk canvas, hangende brancards. De kleurvlek van de balkonbehuizing mag de volgorde van de gevel niet agressief verstoren. De schermen van folie en kunststofplaten zijn bestand tegen weersomstandigheden en behoeven geen demontage voor de winterperiode.

Het canvas gordijn is geregen aan de balustradestructuur. De bevestigingskabels zijn met elkaar verweven door gaten die zijn vastgezet met metalen ogen, vastgezet in de dubbel gestikte randen van de omslag. Dit type afdekking moet worden beschermd tegen langdurige blootstelling aan water, door ze af te doen voor de natte herfst / winterperiode.

Aan de balustrade kunt u ook brancards ophangen, gemaakt van een frame gemaakt van latten, aan beide zijden bedekt met leer of dun tafelzeil of bedekt met multiplex geïmpregneerd met kleurloze vernis.

De eenvoudigste meubels zijn tafels, krukken en planken. De tafels kunnen aan de balustrade of staand opgehangen worden. De ophangtafel kan gemaakt worden van dik spaanplaat 12-18 mm, bedekt met laminaat of geverfd met vernis of olieverf. De hangers zijn gemaakt van een platte staaf 4×30 mm en bevestigd met schroeven aan de plaat of beugel. De randen kunnen worden afgewerkt met een strook dik triplex 5 mm, breder dan de dikte van de plaat tenminste door 5 mm; dit om te voorkomen dat de bril wegglijdt. Het uiteinde van de hanger moet worden aangepast aan de vorm van de balustrade. Metalen deel van de tafel (hangers) beschermt tegen corrosie door te schilderen met nitrovernis in een kleur die past bij de reling en het tafelblad.

Een tafel van grenen planken of spaanplaat met een houtachtig fineer, beschilderd met gekleurde nitrovernis of olieverf is op de foto te zien.

De tafel voor de loungeruimte onder de parasol is gemaakt van spaanplaat en stijlen van grenenhout. De gaten voor de paraplustand dienen te worden geboord na zorgvuldige controle van de diameter; het moet iets groter zijn dan de staafdiameter.

Om te zitten – naast de ligstoelen – het is het beste om ontlasting te geven. Zo'n ontlasting, gemaakt van grenen planken of spaanplaat met een houtachtig fineer, het heeft een sponszitting bedekt met sterk linnen, verbonden met de basis door ronde pinnen van hard hout (eik) hout. Bij gebruik van de plaat het oppervlak schilderen met gekleurde nitrovernis of olieverf.

Ongewone ligstoel, getoond in de afbeelding, kan zelf worden gemaakt: drie houten kozijnen, verbonden met scharnieren, ze zijn bedekt met sterk zeildoek of linnen, ligstoel. Twee beweegbare poten verbinden metalen pinnen met het frame (van een ijzeren staaf). Hetzelfde type pennen verbindt het voetsteunframe met het zitframe.