Dalie Georginie

Disse vakre blomstene viser vanligvis all sin rike fargepalett i hagen. Ingenting står imidlertid i veien, å plante dem i bokser og potter.

Dalie, populært kjent som georgiere, blomstre fra begynnelsen av juli til høsten. Ny, miniatyr- og mellomstore varianter av disse blomstene er perfekte for dyrking i esker på balkonger. I sin tur kan du plante medium eller høye georginer i en stor gryte. En slik original balkong vil helt sikkert fange øynene til naboene dine.

Dahlia blomster er preget av et stort utvalg av farger (bare den blåblomstrende varianten er ikke der). Blomstringens form avhenger også av variasjonen (de kan være sfæriske eller flate) og deres størrelse: de små er bare 3,5-5 cm i diameter, medium – 8-10 cm, de har til og med flotte 30 cm i diameter!

FORSIKTIGHET: Alle georginer liker solen. Derfor er den best egnet for balkonger med eksponering mot sør og sør-vest.