Solrik balkong

blomstNesten alle slags blomster kan vokse på solrike balkonger. Selv de mindre tørkebestandige vil gjøre det bra, så lenge du systematisk vanner og gjødsler dem.

Spesielt lange planter krever det, hengende skudd. De produserer mange blader og blomstrer voldsomt, og derfor, de trenger mye mer vann og næringsstoffer. Ikke plant dem, hvis du har en balkong på vindsiden.

Og hvis solen skinner for mye på den, dekk plantene med en paraply eller et fortelt. Her er blomsterartene, som føles bra på solrike steder.

Lavendel. Jej obecność na balkonie nada mu klimat Prowansji. Det er verdt å prøve å plante denne vakre planten, som i tillegg lukter nydelig. Det vil se best ut i en stor leirgryte. Den liker full sol og er ganske motstandsdyktig mot tørrhet.

Pelargonium, følte, silke, kocanka
Geranium finnes sjelden i selskap med andre planter, synd, fordi de ser veldig fine ut i settene. Helichrysum og nemesis plantet ved siden av dem, så vel som sutera elsker solen, men også vanlig vanning (helst hver morgen). Jorda skal imidlertid bare være fuktig, ikke våt, fordi f.eks.. nemesis er veldig følsom for rotflom.

Uczep. Nazywany często złotym deszczem ze względu na bogactwo żółtych kwiatów, som det blir dusjet med fra april til høstfrost. Et stikk utenfor solen elsker vann. Det er ekspansivt og drukner ofte andre planter ut, derfor er det best å plassere den separat.

Salvie og petunier
Salvia liker å bade i solen. Petunier også. Det er sant at impatiens foretrekker skyggelagte steder, men vannet rikelig, den tåler mye sollys.