Sammensetning med roser

roza2Det er ikke kjent nøyaktig, hvor kommer rosen fra og når den begynte å vokse. Antagelig er hjemlandet Øst-Asia. Den fulgte mennesket overalt, der sivilisasjoner utviklet seg. Den ble allerede dyrket i det gamle Kina. Nevnelse av roser ble funnet på leirtabletter fra Ur. Den ble dyrket av grekerne og romerne. Maurene førte henne til Spania, og korsfarerne til Frankrike. Derfra gikk det til England, der hun ble et symbol på riket.

Over hundrevis, og kanskje til og med tusenvis av år med voksende roser, mange forskjellige varianter med forskjellige farger og former har blitt avlet. Skjønnheten til blomstene hennes, Farge, duft og dekorativ verdi, som alltid, tiltrekker det oppmerksomheten til en person. Vi dekorerer gjerne hager med roser, parker og plener samt leiligheter, vi gir dem til kjære.

Derfor må man aldri glemme den elegante og vakre dronningen av blomster når du ordner disse bukettene. Den presenterte komposisjonen ble laget i en flat design, firkantet tallerken. Dens symmetriske arrangement ligner en pyramide. Og selv om det bare er forskjellige farger i den, klatreroser, hun er grasiøs, rik og prangende. Dette er hva en rose er.