Liten hund hjemme

dog4Små hunder er her, akkurat som katter, veldig kresen. De må ha ekstremt kalorimat, De 60 proc. mer næringsrik enn det for deres store brødre. Du må også justere formen og størrelsen på maten til små munner. Minipsa karmimy 2-3 ganger om dagen, ta vare på det fremfor alt, å gi næringsstoffene i riktige proporsjoner. Det er best å bruke en ferdig (tørr og våt) mat, som er riktig balansert for behovene til en liten organisme.

I løpet av årene, når hundene blir mindre mobile, du må endre dietten til en lett fordøyelig, men inneholder proteiner av høy kvalitet. Protein holder muskler i god stand.

Ganske, fordi det er rent
På grunn av høyden er små hunder spesielt utsatt for støv, brud, kjemiske forbindelser, mikroorganismer. Det er spesielt plagsomt om høsten og vinteren. Så du må passe på å holde potene rene, hår, så vel som øynene!

Bolognese

Munter, hyggelig, levende hund, utstyrt med kløkt og stor intelligens. Det bråker ikke, men veldig årvåken. Hunder av denne rasen var favorittene til Medici-prinsene, og også Tsarina Catherine, Keiserinne Maria Theresa, Madame de Pompadour.

Chihuahua
Aztekerne var sannsynligvis kjent for den minste hunden i verden. Vennlig, villig til å kjærtegne, lærer lett, varsling.

Kinesisk crested hund
Det var kjent i Kina på 1200-tallet. Munter, intelligent, trenger mye hengivenhet. Han stoler ikke på fremmede. Egnet for allergikere.

Yorkshire Terrier
Opprinnelig ble de brukt til å bekjempe rotter i korridorene til Yorkshire Coal Mine. York er en ekte løve i en miniatyr kropp. En flott vaktmann, modig. Han stoler bare på deg, foretrekker å være veldig tilbakeholdne mot fremmede.