Klatrere farget gardiner

tårerDe kan brukes til å dekke til stygge vegger som persienner, løsne dem i lysthus, og pergolaer, Brukerstøtte. Grønne eller løvfellende blomstermønstre, hva klatreplanter danner, vakkert dekorere hagen.

Kaprifol (Lonicera) har spektakulære duftende blomster, noen arter har eviggrønne blader. Det er ikke så krevende, vokser i gjennomsnittlig jord, liker solfylte steder. La oss plante ham der, hvor det vil ha mye plass eller der, hvor det vil være enkelt å trimme.

Męczennica (Passiflora) to tropikalne pnącze o niezwykłych kwiatach uprawiane jest u nas w pojemnikach z podporami. Krever fruktbar, godt drenert jord, konstant våt, og et stille solrikt sted.

Klatrerose vil være en vakker dekorativ aksent uansett hvor den plantes. La oss huske, at han trenger solen, men overdreven varme kan skade det.

Actinidia, også kalt kiwi, den dyrkes som en prydklatrer, men også fruktig, fordi bortsett fra de flerfargede bladene, er den spiselige frukten også attraktiv. Krever et lunt sted og rikelig vanning.

Ouamoclit lobata er en årlig klatrer. Du må kjøre dem på støtter som bønner. Han liker solen og ikke for mye vann (men det må heller ikke være for tørt).

Storbladet arachnid (Aristoloehia tøffere) vokser opp til 10 m, krever sterke støtter. Den vokser best på et halvskygget og skyggefullt sted, i fruktbar, tilstrekkelig fuktig jord. Det er frostbestandig.

Tunbergia flankerte (Thunbergia verktøy) vil ikke dvale i hagen. Hvis vi vil behandle det som en flerårig plante, la oss holde det varmt om vinteren 5-10 ° C. Trenger et lunt sted i solen, også egnet for solrike rom. Det vokser til 2 meter.