Djungarisk hamster

hamsterDjungarisk hamster, lever under naturlige forhold, endrer fargen på pelsen avhengig av årstid. Når den holdes ved romtemperatur hele tiden, vil den alltid ha grå pels med en svart stripe langs ryggen. Lengden overstiger ikke 10 cm, men den djungariske hamsteren, til tross for sin lille størrelse, er et dyr med karakter, og det er vanskelig å overbevise ham om å gjøre noe mot hans vilje.

I tillegg kan hamstere være veldig forskjellige i disposisjon, fordi hver enkelt er en individualist. Men deres behov er like: i et bur foret med høy eller sagflis, bør vi sette en vannflaske, en bolle for mat, et sovehus og leker, f.eks.. snelle. I tillegg til ferdigmat kan vi gi hamsteren gulrøtter, agurker, epler, solsikkefrø, bokhvete, og til og med litt pålegg. Noe av maten vil absolutt oppbevares som reserve, buret bør derfor rengjøres regelmessig, slik at det ikke er råtnende rester i den. Vi betaler ca.. 7 PLN.