Vår i en gryte

michailowskiyFør de første vårblomstene dukker opp i blomsterbedene, i potter finner vi dem i full blomst. Håndtering av krokuspærene riktig, hyasinter, safirer og narcissus, det kan være forårsaket, at de vil blomstre, når vi vil. Og når de blomstrer hjemme, løkene deres kan fortsatt legges i bakken i hagen – de blomstrer ofte igjen i samme sesong. I pottene kan vi også finne primula vokst i drivhus (prymule), tusenfryd, stemorsblomster, og til og med noen ganger glemmer meg. Hvis vi vil, slik at vårplanter skaper en festlig dekorasjon, la oss holde dem på et kjølig sted på forhånd, slik at de ikke blekner for fort.
Glade små ansikter” stemorsblomster vil absolutt være et velkomstfirma ved festbordet og en aksent forresten.
Krokuser, narcyzy, hiacynty, safirer i potter er dekorative i nærheten 2 uker. La oss ikke kaste dem senere! Usuńmy przekwitnięte kwiaty, og stille vann og gjødsle pærene med blader. Når bladene blir gule, la oss kutte dem av. Pærene kan lagres til høsten eller plantes i bakken om våren.
Hyasinter utvikler seg raskt fra knoppene og fyller det indre av huset med sin berusende duft.

Narcissister og glem-meg-ikke kan våkne til liv selv i en bakervarer, når vi forbereder bakken for dem der.