Blomstrende boks hjemme

blomstVår om vinteren? Det er virkelig mulig! Tross alt kan du plante pærer hjemme nå, hvorfra, rett etter nyttår, flerfargede blomster, som minner om våren, vil vokse og blomstre, f.eks.. hiacynty, dverg tulipaner, narcissi og krokus og primula. Vennligst husk, for å gi planter rikelig med lys i denne perioden, varme og fuktighet, og de vil helt sikkert betale tilbake oss med et opprør av farger.

Hvis vi vil dyrke pærer i en gryte, vi må følge noen få regler. Først og fremst må pærene som er plantet i bakken ikke berøre hverandre, og endene deres skal stikke ut over bakken. Blomsterpotten må stå på et mørkt og kjølig sted.

Vi kan dyrke glaukom i hjemmeboksen vår, hvis blomster ligner roser. På bakgrunn av et dekorativt terningbrett vil se pent ut. De enkle, klokkeformede blomstene er ofte lilla-rosa eller grønn-hvite i fargen.

Godt jobba:
Når du forbereder en vårblomsterpotte, du må huske, at pærene hater stillestående vann. Når det er for mye av det, de råtner med en gang. Derfor bør hver pære drysses med grus eller småstein før plantingen, som vil beskytte den mot overdreven fuktighet.