Tulipaner og påskeliljer I motsetning til gråhet, vårkomposisjoner

tulipanVanskelig å tro, at det blir kaldere og kaldere ute, når du har en hage hjemme, der alt blomstrer som i vår fylde! Krokuser, fioler, tulipaner, bjeller og primær – sesongens vakreste planter, kan kjøpes i hagebutikker, men den virkelige utfordringen er å få dem til å blomstre hjemme. Men la oss huske, at det tar ca.. 3 måneder.

Planter pærer i kompostjord blandet med torvjord og sand på denne dybden, slik at toppene deres stikker litt ut.

Først deretter transplantere tulipaner og påskeliljer i en slik beholder, hvordan blomsterknoppene deres vil utvikle seg. Før det imidlertid av 2-3 måneder etter landing holder vi dem i mørket (f.eks.. i kjelleren eller dekket med papp), vanning 2,3 ganger i uken.

Godt jobba:
Når du kjøper pærer i butikken, la oss ta et valg. La oss spørre, om de er forberedt, og velg bare gode, dekket med sunt, uskadede vekter. Etter å ha plantet pærene, plasser du pottene i et rom med lav temperatur (ok. 5 0 C). Når plantene har vokst litt opp, la oss sette dem på en temperatur på ca.. 12 – 15 ° C, og like før blomstring – i et rom med en temperatur på ca.. 20 ° C.