Hunden min vitner for meg

paier2Mange kjæledyrseiere, spesielt hunder, resonnerer egoistisk. De tror, at hele verden skulle underkaste seg dem, og deres kjæledyr har lov til å gjøre hva som helst. Og denne verden er delt inn i disse, hva dyr liker, disse, som frykter dem og dessverre mot dem, hva de ikke liker. Grunnlaget for sameksistens med mennesker er å respektere andres følelser, toleranse og respekt for sosiale normer.

Når du bestemmer deg for å kjøpe hund, vi bør investere i hans oppvekst og læring samtidig. Hunden må svare på våre bestillinger, og ikke ta uventede beslutninger på egen hånd. Det kan ikke være aggressivt mot mennesker og andre dyr. Gjør støy hele tiden (hyle, bark), forstyrre naboens fred, eller vis dem overdreven effektivitet, hopper på dem.

Tar ham en tur, la oss være forsiktige, slik at det ikke ødelegger miljøet, han tok ikke vare på de fysiologiske behovene under beboernes vinduer eller i barnas sandkasse, han forfulgte ikke fugler og bortkommen katter. Alle anklager, faller på en dårlig oppført hund bør rettes til eieren. Hunden er et veldig intelligent og lærbart dyr, men alltid avhengig av mennesket. Han former det og skal ha det fulle ansvaret.