Nasjonale organisasjoner for rosedyrking og forfremmelse

Nasjonale organisasjoner for rosedyrking og forfremmelse. Vi har for tiden to organisasjoner, som viet aktivitetene sine til "Queen of Flowers", nemlig: Polish Society of Rose Lovers (hovedkvarter for hovedstyret - Warszawa og seksjoner av prydplanter ved ZNRiO frø- og barnehageavdelinger som en del av regionale avls- og frøbedrifter for hagebruk..

The Polish Rose Lovers Society ble grunnlagt i Szczecin i 1983 1958. Do jego zorganizowania przyczynił się walnie i był jego pierwszym prezesem wielki miłośnik przyrody, spesielt roser - Kazimierz Walter.

The Polish Society of Rose Lovers har satt seg som mål å stimulere og fremme interessen for roser, lære mer om avl, dyrking og påføring av roser i nasjoners kulturliv, fremme og inspirere dyrking av roser i private og offentlige hager; initiere og fremme dyrking av roser i landet, i tillegg til å importere nye varianter for medlemmene. Det er en sosio-kulturell forening, opererer over hele landet på grunnlag av godkjent vedtekt. Aktiviteten er basert på medlemskontingent. Medlemmer er tilknyttet voivodship og lokale grener, så vel som i skoleklubber.

PTMR - som baserer sin aktivitet på sosialt arbeid og svært lave medlemsavgifter - støter på mange vanskeligheter i gjennomføringen av programmet. Til tross for dette kan den vise en god track record, spesielt innen roseutstillingen. Hvert år arrangeres landsomfattende utstillinger av avskårne roser, samt mindre forestillinger og utstillinger i regional skala. Disse hendelsene bidrar betydelig til formidlingen av ideen om samfunnet. Også andre aktiviteter i denne organisasjonen, som å trene forelesninger, turer, diskusjoner, sosiale aktiviteter, arrangere skolehager, popularisering av litteraturen, etc.. i stor grad oppfylle denne oppgaven.

Medlemmer av PTMR som arbeider med barnehageproduksjon av rosenbusker og rosenoppdrettere er organisert i den eksisterende på hovedstyret

Produsenterseksjonen, samle barnehager fra hele landet og samarbeide med seksjoner av prydplanter som finnes på ZNRiOs frø- og barnehageavdelinger som en del av distriktshage- og avlsbedrifter.

Seksjoner av prydplanter ved høyoppdrettavdelingene i ZNRiO er organisasjoner som dekker alle produsenter av rosenbusker fra det lokale hage- og frøbedriftens driftsområde. Det er slike virksomheter i landet 5: i Ożarów, Å løpe, Poznan, Wroclaw og Krakow. Statlige hagebrukegårder kan være medlemmer av seksjonen, sosialiserte og individuelt produserende prydplanter. Følgende kriterier gjelder for enkelte gårder - et medlem av seksjonen kan være dette:

1) som er eier eller leietaker av en gård eller egnet areal for produksjon;

2) som er en skattebetaler;

3) hvis viktigste inntektskilde er egen hagebrukproduksjon;

4) som er leverandør for ZNRiO frø- og barnehageavdeling.

Oppgavene til seksjonen inkluderer forbedring av organisasjonsformene for avls- og produksjonsmetoder ved å organisere opplæring og samarbeid i gjennomføringen av produksjons- og kontraktsplaner for innenlandske og eksportbehov..