Terrasse for brukere av et boligloft

Terrasse for brukere av et boligloft.

Terrasse for brukere av et boligloft; i kuttet ut av en del av taket, får man plass til en mellomstor terrasse; det må lages en godt isolert plate i den utsatte delen – terrassegulv – isolerte sidevegger; ombygg et fragment av takkonstruksjonen ved å erstatte sammenføyningen av ekstreme sperrer; en glassvegg med en dør langs hele terrassen; rekkverket er satt tilbake i forhold til det ytre området av bygningens vegger, og skiller en ganske bred ytre stripe av terrasseplaten, som kan romme større bokser for prydplanter; å feste stålkabler som løper fra toppen av den innglassede veggen til balustraden, gjør det mulig å konstruere et skyvetelt; terrassen kan suppleres med kasser med klatring grøntområder, plassert under sidene, trekantede vegger