Solskjermer og pergolaer

Solskjermer og pergolaer.

Solskjermer og pergolaer:

1 – En barriere laget av sivmatte, på horisontalt anordnede trestolper forbundet med vertikalt anordnede støtter; type barriere som skal brukes på terrasser; størrelsen avhenger av antall støtter og striper på matten; luken beskytter mot solen, beskytter ikke mot regn;

2 – Plast bølgepapp baldakin, montert på metallbraketter innebygd i bygningsveggen; lys siver gjennom en farget plate, fargelegging av dekket plass; denne typen baldakiner brukes noen ganger over terrasser, på sommerkafeer; større kalesjer støttes av innlegg;

3 – Pergola på terrassen; rist festet til rør eller stolper; skyggelegging oppnås ved å forbinde stripene til markiseklut eller folie;

4 – Pergola laget av trestolper, stenger og topplister (brett) fungerer som en struktur under den grønne kalesjen til klatreplanter, gir den mest behagelige skyggen.