Produksjonen av rosenbusker

Produksjonen av rosenbusker. Som allerede nevnt, Barnehageproduksjon av roser har gamle og vakre tradisjoner i vårt land. Rose barnehager - dette er en viktig gren av hagebruk i dag. Denne avdelingen har utviklet seg veldig dynamisk de siste årene. Det var forårsaket av at etterspørselen økte år for år, hovedsakelig fra kommunale offentlige grønne områder og avskårne blomsterprodusenter, og fra de stadig voksende rekker av roseelskere. Det ble også i stor grad forårsaket av begrensninger i produksjon av barnehagefrukt i enkelte gårder. Disse barnehagene reduserte eller til og med eliminerte produksjonen av frukttrær og busker, i stadig større grad foreta produksjon av rosenbusker.

For tiden er den innenlandske etterspørselen dekket med et betydelig overskudd, og overskuddene har blitt eksportert til utlandet i flere år. Barnehageproduksjon av roser er en høyspesialisert avdeling. Som det fremgår av eksemplet på mange europeiske roseromskoler, i tillegg til våre ledende barnehagegårder - de beste produktene leveres av gårder som er spesialister i denne produksjonen, stosując u siebie najbardziej postępowe metody uprawy i śledzące stale, oppdatert, verdens fremgang innen dette feltet av hagebrukproduksjon.

Kvalitetskravene til det ferdige barnehagematerialet er for tiden veldig høye; materialet som leveres til markedet må være i samsvar med gjeldende industristandard. Hvis i løpet av perioden med mangel på roser på markedet, kan noen avvik fra denne normen tolereres, det er absolutt uaktuelt i den nåværende situasjonen. Hvis noen regner med det, at han vil samle øynene for spirende fra en ung ett år gammel plantasje, og et visst antall avskårne blomster vil definitivt mislykkes, for i dag kan det ikke være snakk om å bruke graft til avskårne blomster, det kan heller ikke være overdreven bruk av øyene; busker ødelagt på denne måten kan ikke tas opp til markedet som ikke er i samsvar med kravene i standarden.

Som det fremgår av meningene fra våre importører og mange utenlandske gjester, vår barnehageproduksjon av roser representerer et godt europeisk nivå i dag, som får et bestemt uttrykk, hvis den veier inn, at vi ennå ikke har slikt utstyr til rådighet, slike verktøy og enheter, som finnes i ledende europeiske barnehager.