Område for en rose barnehage

Område for en rose barnehage.

Å etablere et rosebarnehage er ikke en vanskelig eller komplisert oppgave. Den grunnleggende forutsetningen er å ha et passende areal, jo bedre jordforhold, jo gunstigere blir resultatene. I tillegg har ikke rosebarnehager noen spesielle krav, selv om de har skikkelige bygninger, enheter og verktøy i stor grad letter administrasjonen.
Jordforholdene er allerede nevnt før; her minner vi deg fortsatt om, at når man vurderer egnetheten til et område for en rosebarnehage, bør problemet med naturlig jordfuktighet settes først.

Naturligvis veldig bra land, men for fuktig, for å dyrke roser er helt uegnet; må dreneres på forhånd.

Den neste tilstanden, også veldig viktig, er størrelsen på nettstedet; det er nært knyttet til produksjonsvolumet, som vi skal implementere. Under forholdene i det sentrale Polen kan det aksepteres, at z 1 ha rose barnehager bør fås 40 000 biter av busker. Vi kommer til dette resultatet, ved å utføre følgende beregning: avstandsstykkene i barnehagen skal plantes i rekker, vanligvis ordnet med intervaller 80 cm, i rekker planter vi dem hver 15 cm; på 1 ha er derfor ca. 80 000 skiver. I beregningen antas det, at mengden ferdige busker, som graves ut fra barnehagen etter to års dyrking, bør være 50% sprengte mengder skiver; derfor z 1 ha barnehager bør mottas 40 000 biter av busker.

Nødvendigheten av å drive rasjonell vekstdrift krever at vi lokaliserer planteskoleplantasjer på en slik måte, at de kommer til samme felt så sjelden som mulig, med større intervaller. Rose, Som vi vet, er en plante som er ekstremt følsom for riktig rotasjon, og derfor begynner vi å arrangere et barnehage, vi skal garantere oss et passende areal i begynnelsen, som vil muliggjøre riktig økonomi. Så hvordan skal du telle i praksis for å kunne rotere avlinger riktig?

Hvis vi setter vår årlige produksjon på 40 000 biter av ferdige busker, for hva, som vi allerede vet, Vi trenger 1 det er kaldt, to praktycznie powinniśmy przy takiej produkcji posiadać teren 4 ganger større. Dette skyldes følgende oppregning: I en rosebarnevei kjøres to grunnleggende felt - grunnstamme - parallelt, som inokuleres det første året, og hale elever, dvs.. unge edle busker, inokulert i fjor. Så vi har allerede tatt 2 han har. andre 2 ha - dette er en reserve klargjort for de neste buskene, og så 1 ha til neste barnehage (eksplodere) skiver og 1 ha for videre dyrking som forberedelse til at dette feltet skal plantes det andre året. Så en slik aksje, beløp i dette spesielle tilfellet 2 han har, det er helt nødvendig og må betraktes som minimalt. Et lager av denne størrelsen, dekker samme areal, det som for tiden er under barnehagene (1 ha skiver + 1 ha okulanty) - tillater en to års pause mellom den ene plantingen og den neste. Dermed oppnår vi følgende vekstrotasjonssyklus: 2 år med voksende busker + 2 år med dyrking av jordbruksavlinger, forberedende. Med et slikt rotasjonssystem kan vi bare stole på tre repetisjoner av barnehagedyrking på samme jordstykke. Lengre dyrking av roser i dette området er ikke tilrådelig - resultatene kan reduseres betydelig.