Bygninger og utstyr til en rose barnehage

Bygninger og fasiliteter. Rose barnehager stiller ikke for høye krav i denne forbindelse. Jeg vil begrense meg her til å liste bare disse bygningene, enheter og verktøy, som er nødvendige for riktig drift av en rosebarnehage. Jeg inkluderer ikke bolig her i det hele tatt, kontor og økonomisk, som inngår i hver hagebruk. Utstyrsprogrammet som er oppført nedenfor, skal betraktes som en minimumsplan.

En bygning er viktig i barnehagen eller i nærheten, som vil oppfylle følgende mål: beskyttelse av ansatte mot ugunstige værforhold, sted å kle seg ut, vasking, å hvile og spise, og å rengjøre og oppbevare løvene, enheter og verktøy, gjødsel og plantebeskyttelsesmidler, materialer for pakking og frakt; det vil også være et pakkeanlegg for ekspedisjon av landturer og busker. Med utallige funksjoner, hva denne bygningen må møte, kan bli sett, at det må være ganske omfattende, lyse og godt beskyttet mot værforhold; det trenger imidlertid ikke varmes opp. En anstendig skur kan oppfylle alle funksjonene som er satt. Denne bygningens natur vil først og fremst avhenge av dette, eller terreng, som barnehagen skal etableres på, det er eget eller leid land. På leid jord er produsenten vanligvis begrenset til en ganske provisorisk bygning.

Det stemmer at det går utover minimumsplanen, men det er for all del tilrådelig å ha den såkalte. vinteren, dvs.. rombod beregnet på overvintring av rosenbusker og grunnstammer. En slik vinterkasse gjør det mulig å holde den om vinteren, ikke noe tap, materiale som ikke selges om høsten, dette materialet om våren, i motsetning til materialet som er pitted i bakken, det begynner å vokse mye senere, som lar deg utvide ekspedisjonen. Det er også veldig gunstig å plante grunnstammer som ikke er avanserte i vegetasjon. Slike overvintringsplanter ble en gang bygget av tre, gir et lag med sagflis på innsiden av siden og gavlveggene. Taket var dekket av halm. Bygninger av denne typen var veldig bra; om vinteren trengte de ikke oppvarming, om sommeren var de kule. For tiden er bygninger av denne typen laget av murstein eller hule murstein, vanligvis etterlater ledig plass i veggene som isolasjon. Byggingen av bygningen skal være slik, det om vinteren, bez ogrzewania, temperaturen falt ikke under - 3 ° C. I løpet av sommeren kan en slik vinterfugl også oppfylle mange funksjoner som kreves fra det tidligere omtalte uthuset - det er derfor svært nyttig.

Utstyret som trengs for å drive barnehagen, bør leveres med: elektrisk bladfjerningsmaskin, samt manualer for å binde busker i bunter og en større buk eller en maskin for pakking i baller.

Du bør ha spesialverktøyene: vendbar plog, planeter for å flytte jorda, en god sprøyte og en plog for pløying av klare busker.

Du trenger også barnehagekjeder eller -linjer og muligens sylindriske verktøy for å lage hull, veldig nyttig når du planter sterke grunnstammer R.. multiflora.

I settet ovenfor inkluderte jeg ikke de grunnleggende verktøyene for jorddyrking og ulike pleiebehandlinger, bare begrenset til verktøy og spesialutstyr.