Hvordan lage den første hagen pent?

Hvordan lage den første hagen pent?

Det er snart vår, og vi skal til hagene, kanskje du har sett noe interessant, noen nyheter som produsenter av hageartikler, for eksempel belysning, har for oss, dekor, busker, jeg ber om eksempler i denne tråden, dette blir min første hage. Vi flyttet inn før vinteren, og det er på tide å rydde ute.

Bare råd, hva kan jeg gi deg, er å planlegge alt først, tegne på et papir, hva vil du hvor du skal ha. Når det gjelder artiklene og løsningene, det er vanskelig å gi råd om noe, Jeg vet ikke, vil du ha en fritidshage, hvor du kan sitte blant blomster og busker, å organisere en grillfest, svinge på en hagesvinge, eller kanskje du vil lage et sted fullt av blomster, der mennesket bare bor for dette, å dyrke planter? 😉 Mye avhenger av det 😀

Vi kan bruke spotlights til å belyse hagen, som oftest har kiler å kjøre i eller feste med skruer. Utendørsbelysning bør ha en passende klasse beskyttelse mot fukt og vann med en lav beskyttelsesspenning på 12V. Jeg foreslår energisparende LED-belysning, som kan være på hele natten.

Jeg liker lysthusene veldig godt. Dette er det jeg drømmer om i hagen min.

jeg tror, det bortsett fra grøntområder, som åpenbart er en viktig del av enhver hage, stier er også viktig, som skal være laget av stein av høy kvalitet. Jeg valgte blant belegningssteinene fra Schlesien selv, så jeg kan anbefale dette selskapet til deg også. De har et stort utvalg av valg fra alle ledende produsenter.

å ja, atlana er en god idé for hagen. Om sommeren kan du flytte dit fra spisestuen og spise ute :). Jeg ville valgt noe fra firkantede lysthus til hagen min – ikke helt stor, men perfekt for den lille hagen min.

Dłutkos lysthuset på det øvre bildet – nettside dlutkos.pl