Hvordan bli kvitt maur fra hagen din

En metode for å kvitte seg med maur fra hagen

Maur kan være en skikkelig plage i hagen, derfor er det verdt å finne en måte å bli kvitt dem på. Til tross for dette, at de er veldig nyttige skapninger, betraktet som en modell for flid, de er ikke velkomne gjester i hagene. De er også veldig enkle å flytte hjem fra hagen, og ingen vil gjerne bo sammen med maur, som elsker å komme i pakker med søte ting. Slik kan du bli kvitt maur – drep dem med sine egne våpen.
Sukker vil tiltrekke seg maur fra hagen din veldig raskt. Så du kan lage en maurfelle, og til og med noen få, å bli kvitt det meste på en gang. Du trenger bare å grave små hull, og ha sukker eller noe søtt i dem. Maurene finner deg med en gang. Når det er ganske mange av dem i hullet, alt du trenger å gjøre er å helle kokende vann over dem (de vil dø med en gang) eller kaldt vann (de vil smelte tregere). Er det noen metode ennå?
Salt kan også brukes. Dette stoffet frastøter og dreper maur, derfor er det til og med nok å strø salt på maurtue eller maurspor, å komme ut. Du kan alltid prøve å kjøpe spesielle insektmidler, som du blant annet kan kjøpe. i blomsterbutikker. De er ikke dyre, men definitivt veldig effektiv og vil tillate deg å bli kvitt problemet en gang for alle.