Hvordan ta vare på hagen om høsten

Hvordan ta vare på hagen om høsten

På høsten endrer mange busker fargene. Bladene endrer farge, rødt dominerer, gul og oransje. Hagene ser da veldig vakre ut og skaper interessante komposisjoner med forskjellige busker. Høsten er tiden for å forberede hagene for vinteren. Należy dobrze o nie zadbać, å holde seg i god stand til neste år.

  • Hvis det er ettårige i hagen, som ikke vil blomstre lenger, må de graves ut av bakken. På denne måten vil vi være sikre, at hvis vi planter dem på samme sted neste år, vil ikke blomstene bli angrepet for raskt av ugress.
  • Planting av pærer skal gjøres bare om høsten. Tulipaner, påskeliljer, krokuser er frostbestandige blomster. Men, for å være sikker, at de vil blomstre, er det verdt å drysse stedene med bark eller sagflis, hvor blomstene ble plantet.
  • Hvis det er thujaer i hagen din, må du ikke trimme dem på senhøsten - på denne måten vil du være sikker, at de vil overleve vinteren.
  • Det er også viktig å beskytte plantene mot frost - en liten haug skal bygges for å beskytte røttene. En utmerket måte å beskytte trær på er å bleke koffertene. Denne behandlingen er rettet mot å forhindre den såkalte. skala skader forårsaket av en plutselig endring i dag og natt temperaturer.
  • Om høsten vil en viftehake for å samle blader være nyttig. Hvis vi ikke blir kvitt dem fra plenen, om våren kan det vise seg, at torvet vil være mangelfullt.