Orkide

Orkide

Orkideen er en type stauder fra orkideefamilien. Det anses å være en av de enkleste og vanskeligste plantene å dyrke. Łatwych ze względu na małe wymagania dotyczące warunków uprawiania go. Av denne grunn hyppige gjester
i hjem og hager. Dessverre er hans omsorg, det er vanskeligere for den å blomstre flere ganger.

Hans hjemområder er områdene i Asia - India, Filippinene, så vel som nordlige deler av Australia. Skiller seg ut, avhengig av systematikken fra 17 til og med 50 arter, som varierer i form og farge på blomsten. Så du kan møte rosa orkideer, Hvit, Fiolett, gul eller krem. Selv om det til og med er flekkete blomster. Orkidéblader er ovale og kjøttfulle.

Du bør ikke overdrive vanning av orkideer. De liker rikelig vanning, imidlertid må du ikke tillate for mye eller bløtlegging av bladene. Om sommeren er det nok å vanne dem en gang i uken, om vinteren, til og med en gang annenhver uke. Vannet må ikke være for kaldt.

Lys, hvilke orkideer de liker skal spres. Virkningen av lys direkte på planten kan skade den, og riktig temperatur for henne er opp til 25 stopni w ciągu dnia. I tillegg orkideer som tette potter. Så ikke bekymre deg, at plantene er for trange og skal ompottes. Riktig ivaretatt vil den blomstre, til tross for det tilsynelatende trange miljøet.