Vårløk

Vårløk

Vi kaller vårløk for unge løkhoder, uavhengig av art. Dette er de årlige fruktene av denne planten. De er perfekte for videre dyrking. Løk dyrket av vårløk er mer motstandsdyktig mot frost,. Det kan også samles tidligere, enn en løk dyrket av frø.

Vårløk. Planting

Du trenger ikke eie hektar felt, å dyrke løken selv. Alt du trenger er en plastbrett, które można zakupić w każdym sklepie ogrodniczym. Potrzebujemy też ziemi, helst litt surt, bądź obojętnej. Warto również zadbać o to, at landet ville være fruktbart, og gjennomtrengelig. Jorda skal helles i trauet. Det skal lages en liten fordypning for hver vårløk. Vanligvis er det omtrent fire pærer i et brett. Plant pærene i hulene og dryss dem lett. Plasser brettet på det solbelyste stedet på vinduskarmen, være en balkong. Vi planter vårløk.

Voksende vårløk

Vårløk er ikke en veldig krevende plante. Det er nok å jevnlig løsne jorden med en hakke, vanne de nye skuddene, og bruk gjødsel om nødvendig. Dojrzałe cebule możemy zbierać już wczesną jesienią.