Balkongbelysning, loggii, terrassen

Balkongbelysning, loggii, terrassen.

Balkongbelysning, loggii, terrassen er et viktig element i utendørsutstyret, den åpne delen av leiligheten. De er klare for dette, industrielt laget hengende lamper, vegg, gulvstående, sammenleggbare papirlykter eller mer attraktive, DIY med egne hender.

Og ja, en enkel prismeformet lykt er laget av lengre (4) og kortere (8) tynne pinner, hvilken – koblet til med en tynn streng eller ledning – danner en lyktestruktur. Strimler av hvitt eller farget lerret skal festes til de vertikale pinnene, silke eller folie. Tekstilmaterialet er festet til pinnene med lim eller forsiktig innfelt. For å få en stram overflate, fukt lerretet med vann før du fester det. Folien er festet med lim. Et dobbelt lag av lukkermaterialet skjuler pæren bedre.

Den kubeformede lykten er laget av en sveiset struktur av jernstenger med tverrsnitt 3-6 mm, som er bundet med bånd, med et bånd eller raffia. Du kan også trekke et lerretstrekk over strukturen, som oppnås ved å sy et rektangel med lin som tilsvarer fire firkanter på den ene siden.