Balkongmøbler, loggii, terrassen.

Balkongmøbler , loggii, terrassen.

Passende styring er av stor betydning – "utstyr" – små balkonger eller loggier og større terrasser. Å være komfortabel på balkongen krever utstyr av høyeste standard på enkle måter. Møbeltypen må oppfylle betingelsene som er bestemt av det lille området: heller hagemøbler, f.eks.. flettet, brettet og spesiallaget, lys, permanent, funksjonell.

Noen brukere av balkonger med åpent rekkverk, som ønsker å isolere seg fra innsikten i deres fritidsliv, de lager omslag. De er også praktisk beskyttelse mot vind og støv. Bølgepapp av plast er best egnet for dette formålet, plastisk film, sterkt lerret, hengende bårer. Fargeflekken på balkongskapet bør ikke aggressivt forstyrre fasadens rekkefølge. Skjermene laget av folie og plastplater er motstandsdyktige mot værforhold og krever ikke demontering i vinterperioden.

Lerretgardinet er snørt til balustradestrukturen. Festekablene flettes sammen gjennom hull som er festet med metalløyer, strammet inn i de dobbeltsydde kantene på trekket. Denne typen deksel skal beskyttes mot langvarig eksponering for vann, ved å ta dem av før den våte høst / vinterperioden.

Du kan også henge bårer på balustraden, laget av en ramme laget av lameller, dekket på begge sider av lær eller tynn oljeduk eller dekket med kryssfiner impregnert med fargeløs lakk.

De enkleste møblene er bord, avføring og hyller. Bordene kan henges på balustraden eller stå. Hengebordet kan være laget av tykt sponplater 12-18 mm, dekket med laminat eller malt med lakk eller oljemaling. Bøylene er laget av en flat stang 4×30 mm og festes med skruer til platen eller braketten. Kantene kan avsluttes med en stripe tykk kryssfinér 5 mm, bredere enn tykkelsen på platen, i det minste med 5 mm; dette for å forhindre at glassene sklir. Enden på hengeren skal justeres etter balustradens form. Metalldel av bordet (kleshengere) beskytter mot korrosjon ved å male med nitrolakk i en farge som matcher rekkverket og bordplaten.

Et bord laget av furuplater eller sponplater med tre-lignende finér, malt med farget nitro lakk eller oljemaling er vist på bildet.

Bordet til salongområdet under paraplyen er laget av sponplater og stiler laget av furu. Hullene til paraplystangen bør bores etter nøye kontroll av diameteren; den skal være litt større enn stangdiameteren.

For å sitte – ved siden av solsengene – det er best å gi avføring. En slik krakk, laget av furuplater eller sponplater med tre-lignende finer, den har et svampesete dekket med sterkt lin, koblet til basen med runde pinner laget av hardt tre (eik) tre. Når du bruker brettet, må du male overflaten med farget nitro-lakk eller oljemaling.

Uvanlig fluktstol, vist på bildet, kan lages på egen hånd: tre trerammer, forbundet med hengsler, de er dekket med sterk seilduk eller lin, solseng. To bevegelige ben forbinder metallpinner med rammen (fra en jernstang). Samme type pinner forbinder fotstøtterammen med seterammen.