Vår i en kruka

michailowskiyInnan de första vårblommorna dyker upp i blomsterbäddar, i krukor hittar vi dem i full blomning. Hantera krokuslökarna ordentligt, hyacinter, safirer och narciss, det kan orsakas, att de kommer att blomstra, när vi vill. Och när de blommar hemma, deras lök kan fortfarande läggas i marken i trädgården – de blommar ofta igen under samma säsong. I krukorna kan vi också hitta primula odlade i växthus (prymule), prästkragar, penséer, och till och med ibland glöm-mig-inte. Om vi ​​vill, så att vårväxter skapar en festlig dekoration, låt oss hålla dem på en sval plats i förväg, så att de inte bleknar för snabbt.
Glada små ansikten” penséer kommer säkert att vara ett välkommet företag vid festbordet och en accent förresten.
Krokusar, narcyzy, hiacynty, safirer i krukor är dekorativa nära 2 Veckor. Låt oss inte slänga dem senare! Usuńmy przekwitnięte kwiaty, och stilla vatten och befrukta lökarna med löv. När bladen blir gula, låt oss klippa av dem. Lökarna kan lagras fram till hösten eller planteras i marken på våren.
Hyacinter utvecklas snabbt från sina knoppar och fyller husets interiör med sin berusande doft.

Narcissister och glöm-mig-inte kan vakna till liv även i en bakfat, när vi förbereder marken för dem där.