Terrass för användare av ett bostadsvind

Terrass för användare av ett bostadsvind.

Terrass för användare av ett bostadsvind; i avskärningen av en del av taket erhålls plats för en medelstor terrass; en välisolerad platta måste göras i den exponerade delen – terrass golv – isolerade sidoväggar; bygga om ett fragment av takkonstruktionen genom att byta ut hopfogningen av extrema takbjälkar; en glasvägg med en dörr längs hela terrassen; räcket infällt i förhållande till byggnadsväggarnas yttre område är åtskilt av en ganska bred yttre remsa av terrassplattan, som passar större lådor för prydnadsväxter; Att fästa stålkablar som går från toppen av den glaserade väggen till balustraden gör det möjligt att bygga ett glidande markis; terrassen kan kompletteras med lådor med klättringsgrönhet, placerade under sidorna, triangulära väggar