Hur man gör ett blomsterarrangemang framför huset eller på terrassen?

Hur man gör ett blomsterarrangemang framför huset eller på terrassen?

Bush krysantemum, täckt med en massa små vita blommor, blommar den vackert hela sommaren, tillsammans med snygga nejlikor och gyllene penséer
Nödvändigt material
Stor terrakottakruka , buskpyretrum, planteringsjord, blad, lerskal, gula penséer, vita kryddnejlika.
Krysantemum kan ibland köpas i form av ett miniatyrträd i form av en stam. I ett sådant träd, fjäderlikt, det grågröna lövverket trimmades och förvandlades till en sfär, svävar över en smal bagageutrymme. I juli och augusti täcks det förgyllda med många små, vita prästkragar. Vi planterar honom i en stor, terrakottakruka, tillsammans med fleråriga nejlikor och årliga penséer. Regelbundet avlägsnande av döda blommor garanterar lång blomning av alla växter. Både nejlikor och penséer blommar fram till september, Kryddnejlikorna kan sedan lämnas i potten till nästa år eller planteras ute, i utkanten av trädgårdsrabatterna.

Avrättning
– Täck dräneringshålet med en handfull skal, att jorden inte tvättas bort under vattning. Fyll krukan med fuktig torvjord till nivån, på vilket det kommer att vara möjligt att plantera plantorna ordentligt.
– Ta ut pyretrummet ur plastkrukan och lägg den i en så stor kruka, att toppen av rotkulan ligger något under behållarens kant. Bussningens bagageutrymme ska vara lodrätt, Häll mer jord i potten.
– Ta kryddnejlikorna ur krukorna och plantera dem runt busken, riktar dem något utåt. Var försiktig, för att inte skada pyretrumets rötter. Knåda marken med händerna.
– Slutligen fyll i ämnena mellan kryddnejlika, genom att plantera gula penséer där. Knåda marken väl. Vattna kompositionen ordentligt. Ta bort vissna blommor regelbundet, för att stimulera växter att blomma kontinuerligt.

Välj bland blommor
– Kryddnejlika har några fina, vita sorter, som bland annat inkluderar. Fru Sinkins, Musgrave’s Mnkoraz White Ladies’.
– Andra gula årliga växter, som kan fästas i kompositionen, det är en zinnia, ringblomma och stekt ägg (LirwManthes).