Hur man gör den första trädgården snyggt?

Hur man gör den första trädgården snyggt?

Det är snart vår och vi ska till trädgårdarna, kanske har du sett något intressant, några nyheter som producenter av trädgårdsartiklar, t.ex. belysning, har för oss, dekor, buskar, jag ber om exempel i den här tråden, det här blir min första trädgård. Vi flyttade in innan vintern, och det är dags att städa ute.

Endast råd, vad kan jag ge dig, är att planera allt först, rita på ett papper, vad vill du var du ska ha. När det gäller artiklarna och lösningarna själva, det är svårt att ge råd om någonting, jag vet inte, vill du ha en fritidsträdgård, där du kan sitta bland blommor och buskar, att organisera en grillfest, gunga på en trädgårdsgunga, eller kanske vill du skapa en plats full av blommor, där människan bara bor för detta, att odla växter? 😉 Mycket beror på det 😀

Vi kan använda strålkastare för att belysa trädgården, som oftast har kilar att köra i eller fästa med skruvar. Utomhusbelysning bör ha en lämplig klass av skydd mot fukt och vatten med en låg skyddsspänning på 12V. Jag föreslår energibesparande LED-belysning, som kan stanna hela natten.

Jag gillar lusthusen mycket. Det här är vad jag drömmer om i min trädgård.

Jag tror, det bortsett från grönska, vilket uppenbarligen är en viktig del av varje trädgård, vägar är också viktiga, som bör vara gjorda av högkvalitativ sten. Jag valde bland stenstenarna från Schlesien själv, så jag kan också rekommendera detta företag till dig. De har ett stort urval av tärningar från alla ledande tillverkare.

Åh ja, atlana är en bra idé för trädgården. På sommaren kan du flytta dit från matsalen och äta ute :). Jag skulle välja något från fyrkantiga lusthus för min trädgård – inte riktigt stor, men perfekt för min lilla trädgård.

Dłutkos-lusthuset på det övre fotot – webbplats dlutkos.pl