Orkide

Orkide

Orkidén är ett släkt av fleråriga orkidefamiljer. Det anses vara en av de enklaste och svåraste växterna att odla. Łatwych ze względu na małe wymagania dotyczące warunków uprawiania go. Av denna anledning ofta gäster
i hem och trädgårdar. Tyvärr är hans vård, det är svårare att blomstra flera gånger.

Hans ursprungliga områden är Asiens områden - Indien, Filippinerna, samt norra delar av Australien. Står ut, beroende på systematik från 17 att ens 50 arter, som skiljer sig åt i form och färg på blomman. Så du kan träffa rosa orkidéer, Vit, Violett, gul eller grädde. Även om det även finns prickiga blommor. Orkidéblad är ovala och köttiga.

Du bör inte överdriva vattningen av orkidéer. De gillar riklig vattning, dock får du inte tillåta för mycket eller blötläggning av bladen. På sommaren räcker det att vattna dem en gång i veckan, på vintern, till och med varannan vecka. Vattnet får inte vara för kallt.

Ljus, vilka orkidéer de gillar ska spridas. Ljusverkan direkt på växten kan skada den, och lämplig temperatur för henne är upp till 25 stopni w ciągu dnia. Dessutom orkidéer som täta krukor. Så oroa dig inte, att växterna är för trånga och bör omplottas. Omhändertas ordentligt kommer den att blomstra, trots den till synes trånga miljön.