Balkonginredning, loggii, terassen.

Balkonginredning , loggii, terassen.

Korrekt hantering är av stor betydelse – "Utrustning" – små balkonger eller loggier och större terrasser. Att vara bekvämt på balkongen kräver utrustning av högsta standard på enkla sätt. Typen av möbler måste uppfylla de villkor som bestäms av det lilla området: snarare trädgårdsmöbler, t.ex.. korg-, vikta och specialtillverkade, ljus, permanent, funktionell.

Vissa användare av balkonger med genombrutna räcken, som vill isolera sig från insikten i deras fritidsliv, de gör omslag. De är också praktiskt skydd mot vind och damm. Korrugerade plastplåtar passar bäst för detta ändamål, plastfilm, stark duk, upphängda bårar. Balkongskyddets färgfläck bör inte aggressivt störa fasadens ordning. Skärmarna av folie och plastplattor är motståndskraftiga mot väderförhållanden och behöver inte demonteras under vinterperioden.

Kanvasridån är snörad mot balustradstrukturen. Fästkablarna är sammanflätade genom hål som är säkrade med metallöglor, åtdragits i lockets dubbelsömda kanter. Denna typ av skydd bör skyddas mot långvarig exponering för vatten, genom att ta av dem före den våta höst / vinterperioden.

Du kan också hänga bårar på balustraden, gjord av en ram gjord av lameller, täckt på båda sidor med läder eller tunn oljeduk eller täckt med plywood impregnerad med färglös lack.

De enklaste möblerna är bord, avföring och hyllor. Borden kan hängas på balustraden eller stå. Hängbordet kan göras av tjockt spånskivor 12-18 mm, täckt med laminat eller målat med lack eller oljefärg. Hängarna är gjorda av en platt stång 4×30 mm och fästs med skruvar på plattan eller fästet. Kanterna kan avslutas med en remsa av tjock plywood 5 mm, bredare än brädans tjocklek åtminstone med 5 mm; detta för att förhindra att glasögonen glider neråt. Hängarens ände bör anpassas till balustradens form. Metalldel av bordet (galgar) skyddar mot korrosion genom att måla med nitrolack i en färg som matchar räcke och bordsskiva.

Ett bord av tallskivor eller spånskivor med träliknande fanér, målad med färgad nitro lack eller oljefärg visas på bilden.

Bordet för loungen under paraplyet är gjord av spånskiva och stilar av tall. Hålen för paraplystolpen bör borras efter noggrann kontroll av dess diameter; den ska vara något större än stångdiametern.

För att sitta – bredvid solstolar – bäst att ge avföring. En sådan pall, gjord av tallskivor eller spånskivor med träliknande fanér, den har en svampstol täckt med starkt linne, ansluten till basen med runda stift av hårt trä (ek) trä. När du använder brädet, måla ytan med färgad nitro lack eller oljefärg.

Ovanlig solstol, visas på bilden, kan göras på egen hand: tre träramar, anslutna med gångjärn, de är täckta med stark segelduk eller linne, solstol. Två rörliga ben förbinder metallstift med ramen (från en järnstav). Samma typ av stift förbinder fotstödsramen med sätesramen.